Welkom bij MP Entertainment

BEN JIJ ARTIEST EN OP ZOEK NAAR GELUID BEL / APP.:  06 29 403 801 

Deze Artiesten maken gebruik van MP Entertainment

Klik op de foto voor meer info: 

 

Rudi Rozenberg

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige, maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei. Dat maakt Rudi Rozenberg een graag geziene gast op Oktoberfeesten en Après-Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begon al gelijk goed met Rudi’s eerst single. Een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay.  ‘Sex in the Snow’ En afgelopen jaar knalde Rudi Rozenberg de skipiste af met ‘De Bass Moet Knallen’ 

 

Edwin van der Toolen

Van de kleine bruine kroeg tot de grootste bedrijfsfeesten en festivals, Edwin zet de boel in een handomdraai op zijn kop: “Je moet de optredens een beetje zien in het licht van De Toppers: Veel medleys, Nederlands en Engels, maar bij ieder liedje weet je één ding zeker: Het wordt meeblèren geblazen!”


Riny Valentijn

 Riny is een veelzijdige artiest, die zeker niet mag ontbreken op uw evenement.
Met zijn klassiekers en nummers van deze tijd weet hij het publiek iedere keer opnieuw mee te nemen op zijn muzikale rondreis.
Er zijn al diverse eigen singles uitgekomen van deze fantastische artiest. Kortom, het is geen feest als Riny niet is geweest!


  Nigel Andrews

Energiek, hip, modern en altijd vrolijk! Een ras-entertainer met verschillende kwaliteiten. Dat is Nigel Andrews. Een zanger en entertainer die zich prima in de kijker weet te werpen bij het publiek tijdens optredens.
Van het Hollandse levenslied tot een heerlijke klassieker uit de jaren 60. Nigel maakt er bij elke gelegenheid een feestje van!

 

Roy Geerst ( Plankgas)

Sinds Roy Geerts vanaf 2016 menig feesttent en kroeg op de kop zet met carnaval en hij alleen maar plankgas wilde, heeft hij besloten om een nieuwe feest act te maken met de naam PLANKGAS.


Lattey da Costa

Geboren op zuid met de zonnige gezelligheid van de Spaanse Costa. Dat Lattey uit Rotterdam komt is duidelijk te horen. Ze is een bekende uit de showbusiness en een veelgevraagde gast. Ze geeft de avond fleur en kleur met haar aanwezigheid en tovert een lach op de gezichten van het publiek. Wil je een avond vol lol, gezelligheid maar vooral professionaliteit? Ga dan voor de enige echte Rotterdamse Miss   Lattey da Costa!

Marco Paulo 

is een veelzijdige zanger/entertainer die van uw avond een ware feest van maakt
zowel Nederlands als Engelstalig voor jong en oud in het Café of op een privé feest en binnen en buiten evenementen weet hij zijn plek te vinden en mag dan ook zeker niet ontbreken op uw feest !
Ray Sanders

Ray zijn passie is zoveel mogelijk mensen blij maken met zij optreden deze Rotterdammer mag dan ook echt niet missen op uw feest van Nederlands tot Engelstalig oftewel van het levenslied tot oude rock en rol weet hij toch ieder feest tot een hoogte punt te bereiken